Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin dem içre hizmetlevsel kalmasını ve asayiş standartlarına makul olmasını getirmek karınin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele alır. Asıl ayrıntılar arasında, emniyetli ve gür bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak kucakin net tabelalar, ehliyetli tenvir ve engelsiz yollar yürekin gereklilikler mevki düzenır.

Yangın kapıları yangın esnasında doğruca şekilde çtuzakışmasını sağlamak ciğerin kendiliğinden kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan dünyaarı çıkış sağlamanın cihetı dizi yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol altına düzenınması kolaylaşır ve henüz bir küme mazarrat vermesi önlenir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları derin insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle uslu katlı evlerde inşaı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının otomatik kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa yangın kapısı geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı darya kapanmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Panik bar sayesinde derunerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basit ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın bapları kadar yapı eminği düşünceının önemli bir parçbeyıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına düzenınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yapıların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin strüktürlmasına icazet verilmektedir.

Yerında spesiyalist ve sertifikalı literatürçılarımızın katkıları ile her projeye münasip yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Yangın yahut acil gestalt vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page