You Should Know Yangın Kapısı Fiyatları Göstergeleri

Wiki Article

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunmuş olduğu yapının derunerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla omuz omuza muamele adımları ekseriyetle şunları ciğererir:

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangın kadar evgin durumlarda içeriden rahat bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar evgin pozisyon çabucak bapnın olası olan en azca dönem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun ciğerin bile kanatlarının tasarımının en güzel şekilde strüktürlması gereklidir. Kanatları kızıllık şekilde aklık monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Müstacel çıkış bapsı kilitli olmamalı ve oba ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların yaman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan henüz azca kata sahip binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha lüks kata malik binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste erdemli nitelikli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir gayrı özelliği kilit + kol seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık Yangın Merdiveni Kapısı seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri üzerine malumat alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page